Wat begonnen is met werkzaamheden met werkpaarden in de landbouw is uitgegroeid tot een aantal moderne bedrijven met verschillende activiteiten in zowel de agrarische sector alsmede de graafmachineverhuur, maar ook in de milieutechnologie zoals rioolreiniging en vacuumcleaning; stofbestrijding en preventie; watertechnologie en veegwerkzaamheden.

Door een groeiende vraag naar onze kennis vanuit het buitenland is in 2012 Den Bakker Dustcrusting Technology B.V. opgericht. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van klantspecifieke installaties gericht op de stofbestrijding.

Om een innovatief bedrijf te zijn en te blijven staan wij qua ontwikkeling niet stil. Zo is in 2016 besloten om Den Bakker Drone Survey B.V. te starten. Vanuit deze B.V. worden agrarische bodem en gewassen in kaart gebracht om zo efficiëntie en de financiële opbrengst voor de agrarisch ondernemer te verhogen. Daarnaast wordt de apparatuur ook gebruikt voor diverse projecten buiten de agrarische sector.

Sinds 2010 voert Den Bakker ook transportwerkzaamheden uit. Door toenemende vraag vanuit de markt is deze tak aanzienlijk gegroeid waardoor in 2017 besloten is hier een B.V. voor op te richten; Den Bakker Transport B.V.
Deze B.V. transporteert door middel van walking floors, tanktrailers en tautliners diverse producten.

Wij zijn van huis uit gewend om de handen uit de mouwen te steken, zo is het ons bekend dat ieder milieu technisch probleem zijn eigen specifieke aanpak vereist. Ook hierin kunnen wij u adviseren en begeleiden, zo kunnen wij altijd de best passende oplossing zoeken voor uw milieu problemen. 

Onze zorg voor het milieu, kennis, deskundigheid en ervaring worden voordurend uitgebreid door creativiteit en innovatie.

Wij staan 24 uur 7 dagen per week voor u klaar, onze service is gebaseerd op kwaliteit. Wat wij doen, doen wij grondig; wij leveren geen half werk.

Met deze internet site hopen wij u een eerste indruk te geven wat ons bedrijf zoal voor u kan betekenen. Dit is echter nog maar een gedeelte van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Uiteraard zijn wij altijd bereid u meer aanvullende informatie te geven en één en ander nader toe te lichten.

                                                                            

                 

×