Den Bakker Milieu B.V. is in het bezit van hightech veegvoertuigen in verschillende uitvoeringen. Hiermee kunnen alle soorten vervuiling opgezogen worden, met zowel borstels als met hogedruk wegdek reiniging. Door de verschillende afmetingen en capaciteiten van onze machines kan er gekozen worden voor de meest efficiënte machine voor uw veegklus.

Wij verzorgen bij verschillende marktsegmenten veegwerkzaamheden zoals:

  • Overslag bedrijven
  • Havenbedrijven

DAF Hogedruk Wegdekreiniger

Voor het grondig reinigen van wegen en terreinen hebben wij een speciale hogedruk wegdekreiniger. De wagen is uitgerust met hogedruk van maar liefst 300 bar wat met twee sproeibalken op het vervuilde wegdek wordt gespoten. Met een zeer krachtige turbine wordt het losgekomen vuil gelijk opgezogen. Tevens is de machine voorzien van een walsborstel en zijveegborstel voor goten en stoepranden. Op de wagen zit een rioolhaspel met hogedrukpomp voor het schoonspuiten van apparatuur en het doorspuiten van riolen tot een diameter van 315mm.
Met deze hightech veegwagen is het mogelijk zelfs zwaar vervuilde terreinen brandschoon te vegen!

 

Ravo 540 veegmachine

Deze machines doet met zijn prestaties niet onder van een grotere machine en is door zijn afmetingen en wendbaarheid goed inzetbaar op kleinere locaties.
Met behulp van een 3e borstel voorop de machine kunnen alle hoeken en goten netjes uitgeveegd worden. We hebben voor de inzet keuze uit een aantal Ravo 540 machines; een 45 km/uur uitvoering. De veegwagens zijn uitgerust met een kolkenzuigslang waarmee kolken uitgezogen kunnen worden. Voor het grondig verwijderen van onkruid op paden en wegen kan er een onkruidborstel gemonteerd worden.

 

Ravo 340 met derde borstel ravo 340 4

Doordat deze Ravo maar 2 meter breed is en een hoogte heeft van 2,1 meter is deze machine uitermate geschikt voor het vegen van bijvoorbeeld kades, tussen zeef- en sorteerinrichtingen en andere plaatsen met dergelijke beperkingen.
Deze machine is ook met een derde borstel uitgerust voor de moeilijk bereikbare hoeken. 
 

 

LM Trac machine met onkruidborstel

De LM Trac is een ideale borstelmachine.
De machine is uitgerust met een hydraulisch aangedreven onkruidborstel. 
Perfect om het onkruid los te borstelen.

 

 

 

 

Tractor met rolbezem

Voor het vegen van grote bedrijfsterreinen hebben wij een tractor met hydraulisch aangedreven rolbezem. Met een veegbreedte van 3 meter kan er gauw een hele oppervlakte geveegd worden. Deze rolbezem kan ook ingezet worden bij sneeuwval.

 

 

 

 

 

                                                                            

                 

×