Den Bakker Bedrijven b.v. streeft ernaar actuele en juiste informatie op de site te publiceren. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig, verouderd of niet meer correct is. Aan de informatie getoond op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Den Bakker Bedrijven b.v. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuiste
informatie op deze site en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website's waarnaar wordt verwezen.

Den Bakker Bedrijven b.v. is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

Den Bakker Bedrijven b.v. mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Den Bakker Bedrijven b.v. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

U zult Den Bakker Bedrijven, diens werknemers, vertegenwoordigers en handelspartners beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Copyright: Den Bakker Bedrijven b.v.
Vragen en/of opmerkingen over deze website kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                            

                 

×